Kurumsal
1998 yılında kurulan Gardenya Tekstil; ev tekstili, giyim, ev ve mutfak eşyaları, dekorasyon ürünleri alanlarında dünyaca bilinen birçok markaya ürün geliştirme; Ar-Ge, Kalite kontrol alanlarında hizmet sunmaktadır. Sektörde uzun yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübeyle de müşteri ihtiyaçlarına göre etkin ve doğru çözümler getirebilmektedir.

Müşteri ihtiyaçlarını anlamakla başlayan hizmet sorumluluğumuz müşterilere ilgilendikleri ürünlerin sunumlarını yapmakla başlayıp; üretim süreçlerinin ve üretim sonunda ortaya çıkan ürünlerin uygunluğunun, adedin kontrolüne ve nihayetinde güvenli bir şekilde sevk olmasına kadar devam etmektedir.

Kalite kontrol süreci ilk; ikinci (ara)kontrol ve final olmak üzere 3 aşamadan oluşur.
Kalite kontroller sırasında dünyaca bilinen; kabul edilebilir kalite (AQL) seviyesi yöntemi ve müşterilerin belirlenmiş olduğu AQL seviyesi takip edilir. Sektörde yıllardır faaliyet göstermekte olan Gardenya Tekstil Türkiye'de çok geniş bir tedarikçi ağıyla çalışmakta ve bununla bağlantılı olarak da lüks kategoriden daha uygun fiyatlı basit ürünlere kadar; birçok geniş ürün yelpazesi sunup tedarik edebilmektedir.

Kategorilerinden oluşmaktadır;
EV TEKSTİLİ: Bornoz, Yatak örtüsü, Battaniye, Mutfak havlusu, Plaj havlusu, Peştamal.

EV DEKORASYON ÜRÜNLERİ: Kilim, Halı, Oda parfümü, Sabun, Dekoratif Lüks mutfak eşyaları, Masa üstü örtüleri, Mum, Kırlent, Mobilya, Seramik dolap kulpları.

EV VE MUTFAK EŞYALARI: Cam, Porselen, Seramik sofra ve dekoratif ürünler. Plastik mutfak ve temizlik malzemeleri.

GİYİM: Dokuma, Örme, Denim dış giyim ürünleri, Ev giyimi, Mayo, Bikini, Plaj giyimi, Spor giyimi, İç çamaşırı v.b.


Partnerler



Ana Sayfa
Hakkımızda
Ürünler
Ev Tekstili
Giyim
İletişim
Bize Ulaşın
İletişim Formu